Ivy Bridge Dijangka Dilancarkan Pada 23 April

Posted by Wanabe PJ on Friday, April 13, 2012Processor terbaru keluaran Intel iaitu Ivy Bridge dijangka akan dilancarkan pada 23 April akhir bulan ini mengikut sumber tanpa nama yang dipetik oleh CNET.

Semua pengeluar komputer utama dunia seperti Hewlett-Packard, Dell, Sony, Acer (termasuk Gateway, Packard Bell), Lenovo, Asus, Toshiba dan Samsung dijangka akan melancarkan beberapa produk termasuk komputer riba dan desktop.

Tidak ketinggalan syarikat Apple juga dijangka berkemungkinan akan memperkenalkan produk baru mereka model komputer riba nipis MacBook Pro berukuran 15 inci dan 13 inci.

Awal hari ini, sebuah syarikat Jerman iaitu Transtec, menghantar kenyataan akhbar mengatakan bahawa ia akan memulakan penghantaran Ivy Bridge sebahagian besar komputer dari akhir April.

HD baru 4000, Transtec berkata dalam siaran akhbar, akan menjadi dua kali ganda lebih pantas dari HD 2000 GPU yang ditemui di Sandy Bridge yang boleh membantu mengurangkan jurang antara low end discrete video cards and IGPs.

Sumber

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...