Kelebihan Samsung GALAXY W

Posted by Wanabe PJ on Tuesday, December 13, 2011



Wow! Samsung da keluar model GALAXY yang terbaru iaitu Samsung GALAXY W. Memang cun. Tadi masa g Giant untuk beli barang anak jap sempat gak la aku usya model Samsung GALAXY W yang terbaru ni. Antara ciri-ciri model Samsung GALAXY W yang terbaru ni ialah ianya dipacu dan dikawal oleh 1.4Ghz processor, paparan LCD skrin sentuh yang berukuran 3.7 inchi dengan 480 x 800 pixel, 14.4Mbps HSDPA radio, 5MP kamera berserta flash LED di belakang serta pelbagai lagi fungsi menarik. Wow! Memang terbaik. So, jikalau korang nak tau lebih lanjut tentang kelebihan dan keistimewaan Samsung GALAXY W ni boleh la klik dan jenguk LINK nie.

{ 3 comments... read them below or add one }

Hazmi Anas said...

samsung w ni nmpk menarik..dh la harga x mahal sngt..

Wanabe PJ said...

tuela..xsmpi 1k je rege die..mmg terbaik..

buat anak kok coba coba said...

tapi yang tak kalah penting kita juga harus tahu cara mengetahui kamera hape yang bagus. gan.thanks review nya.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...