Virus Shortcut Remover v3.1

Posted by Wanabe PJ on Friday, July 1, 2011





Salam,

Kali ini aku nk share dengan anda semua tools Virus Shortcut Remover versi yang terbaru iaitu Virus Shortcut Remover v3.1. Berlainan daripada versi sebelum ini yang pernah saya sharekan kepada korang semua iaitu Virus Shortcut Remover v2.2, versi 3.1 kali ini berlainan sedikit dari segi interface dan fungsi. So, kepada sesiapa yang menggunakan versi yang lama bolehlah download dan menggunakan Virus Shortcut Remover v3.1 yang terbaru ini. Di sini juga saya sertakan tips yang amat berguna untuk korang semua yang penah pakai Virus Shortcut Remover sebelum ini TETAPI virus shortcut masih ada lagi dan tidak dapat dibuangkan sepenuhnya daripada PC, korang mestilah guna tools ini dalam keadaan safe mode. Kebiasaannya virus shortcut ini disebabkan oleh virus sepertimana yang aku tangkap dan tunjukkan di bawah. Virus shortcut ini biasanya akan mudah dijangkiti melalui pendrive kemudian akan menetap di dalam partition C:/user/application data ataupun C:/document and settings/application data. Setelah korang guna tools yang aku sharekan ini kemudian scan PC korang menggunakan perisian antivirus sepenuhnya. Insyallah, mujarab kalau gunakan teknik ni.



Virus Shortcut Remover v3.1 download

{ 19 comments... read them below or add one }

Alex Irfani said...

gan, cara ngaktifin safe mode ny gimana ? safe mode itu apa..?

Wanabe PJ said...

safe mode itu, 1 sistem seblum kita akses windows..masa tgh reboot tue tekan f8..leh rujuk google utk cara akses safe mode..:)

syahir salzali said...

wohoooo. memang function benda ni. thank you very much!

Anonymous said...

wifi UNIKOP lembap ! ! !!

Anonymous said...

lembap giler . . .

Anonymous said...

hai

Anonymous said...

thanks

Anonymous said...

thanksss :))

Anonymous said...

thanks

Anonymous said...

Hello there, just became aware of your blog through Google,
and found that it is really informative. I am going
to watch out for brussels. I'll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

Here is my webpage - how to get a boy to like you

Anonymous said...

What's up, all is going sound here and ofcourse every one is sharing facts, that's genuinely excellent, keep up writing.


Here is my web site how to make a guy fall in love with you

Anonymous said...

excellent points altogether, you simply gained a
logo new reader. What may you suggest about your publish that you simply
made a few days in the past? Any certain?

Also visit my web-site - wimdu

Anonymous said...

Hey there, You have done an excellent job.
I will definitely digg it and personally suggest to my friends.

I'm confident they'll be benefited from this site.

Also visit my site ... how to make a guy fall in love with you

Anonymous said...

It is the best time to make some plans for the future and
it's time to be happy. I have read this put up and if I may just I want to suggest you few fascinating things or advice. Perhaps you can write subsequent articles relating to this article. I desire to learn even more things about it!

Feel free to surf to my web site http://www.financial-in-control.nl/home/

Anonymous said...

Woah! I'm really loving the template/theme of this website. It's simple,
yet effective. A lot of times it's challenging to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appeal. I must say you've done a fantastic job with this.

Additionally, the blog loads very quick for me on Internet explorer.
Outstanding Blog!

Visit my site: order body solution cellulite cream

Anonymous said...

apa password?

Silvester said...

this is the best product however, today it needs update....can anyone help?

Naqib Nadzri said...

weyh.. bagi link kjap or email kat aku virus shortcut remover nih punya software.. aku tak leyh bukak laa yg 4shared punya

Naqib Nadzri said...

email kat nuged92@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...