Penyokong Malaysia Tak Patriotik? Datuk K.Rajagobal Silap

Posted by Wanabe PJ on Tuesday, July 19, 2011



Hahaha..nak tergelak aku baca kenyataan dari jurulatih skuad Malaysia, Datuk K.Rajagobal dan anak2 buah kendaliannya iaitu Safee Sali dan Safiq Rahim yang mengatakan dan mempertikaikan fans team Liverpool Malays
ia tidak menyokong pasukan negara. Perkara ini juga berlaku semasa friendly dgn team Arsenal aritu. Pas tue dengan nada bangga beliau dan anak2 buah beliau tersebut menyatakan yang mereka semua penyokong Man U dan gembira bila Malaysia dapat jaringkan 3 gol dlm perlawanan tersebut. Nampak sangat 'BIAS' dan bermain bukan untuk negara tetapi 'ANTI' Liverpool. So, siapa yg tak patriotik sekarang nie. Wei, sedar2 la n terima kenyataan la yang penyokong Liverpool lg ramai dr fan Man U kt negara nie. Tak perlu keluar kenyataan camtue. Kompom fans Liverpool M'sia tak nak turun stadium sokong team Malaysia la pasni dgn kenyataan teruk ko tue. Pastue kalau team Msia kalah nanti jgn ko nk merayu2, komplain n bg alasan orang Msia tak datang support lak. Hahaha..Berikut adalah beberapa kenyataan dan komen pembaca mengenai kenyataan Datuk K.Rajagobal n anak2 buahnya ini.



{ 3 comments... read them below or add one }

sabree hussin said...

sebab tak pakai jersi malaysia ke ?

Potlee Monavie said...

Relax la wan...Najib kan MU supporter..haha...tpi bgi alang buat bodoh je kata Raja tuh...yg penting...hati kite...dia mane tau...fans liver mmg ramai kat Mesia nih...sama gak dgn MU...arsenal & chelsea jer kureng sket...pe² pun Malaysia tetap dihatiku...Tanah tumpahnya darahku...jdi cam kwn alg...dia liverpool...tpi gi game liver pkai baju mesia...game arsenal pun pkai mesia...alg tabik dia...

Wanabe PJ said...

hahaha..ntahla alang..rmi fans xpuas ati ngn knytaan die..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...