Komen Liverpool vs Malaysia

Posted by Wanabe PJ on Sunday, July 17, 2011



Hahaha..rasa enjoy mlm nie tgk bola friendly match Asia Tour 2011 Liverpool vs Malaysia All-Star. 80 ribu penonton dtg memenuhi stadium Bukit Jalil. Mcm tgk bola final je..Rasa macam kt Anfield n Road to Anfield aku rs. Parking pn penuh. Aku terpaksa menapak dlm 1 km lebih sb parking jauh. Tak kisah la jji puas hati dapat tgk game. Pape pun aku puas hati ngan game td. Tersangatla enjoy. Bangga ngan skuad Harimau Malaya. Ada byk perubahan pas klh 4-0 dgn Arsenal aritue. Salute n tabik spring kt Safiq Rahim n Safee Sali yang mana gol n teknik korang mmg terbaeekk! World class gol. Namun ada beberapa perkara n mutu permainan yg K.Rajagobal kena buat lg sebelum bertemu dgn skuad Singapore hjg bln ni untuk kelayakan Piala Dunia. Berikut adalah komen K.Rajagobal mengenai game td.

“sekali lagi, sloppy defending, kita lepas enam gol mudah, semua enam gol individual mistake, its gifted goal. that’s why saya segera buat pertukaran, saya nak mereka tahu saya serius, there’s no room for mistake, there’s no place for player who’s not perform well regardless of your reputation and who u are....selepas dua perlawanan ini, saya sudah ada gambaran kesebelasan untuk game lawan Singapura..” – K.Rajagobal

Pape pn tahniah buat team Malaysia sb berjaya membolosi gawang Liverpool. Kami semua bangga n tetap menyokong anda!

{ 5 comments... read them below or add one }

Hans said...

itu la pasal
defend malaysia sangat tidur
bermula dari match dengan Taiwan lagi
apa2pun striker memang kasi gol hebat punya
:-)

sabree hussin said...

aku pun bangga jugak dgn malaysia.. walaupun klah tapi gol yang shafiq buat memang best

Wanabe PJ said...

itula..mmg salute gol2 tersebut..at least ada pningkatan..plig aku bgga org cina n india pn sorak..maknenye team Malaysia kte msih ada mutu..

praveen said...

hey i am johnsam. I am working on blogs.that why i am searching the diffrent blogs,i like your blog because your blog is so attractive.its useful for me.this blogs gives a lot of knowledge for people...
http://thelaserskinclinic.co.uk/tattoo-removal-liverpool

Wanabe PJ said...

thanx a lot johnsam..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...