Fans Man U Masuk Kandang Liverpool

Posted by Wanabe PJ on Friday, July 15, 2011



Hahahaha..ni antara gelagat sorang fans Man U yg masuk kandang fans Liverpool dan dgn bangganya pakai jersi Man U di antara puluhan ribu fans Liverpool semalam. Kecoh jugakla kat stadium..Hahaha..Memang ko cari nahas salah masuk kandang pakai jersi 'setan' nie la. Menurut sumber yg diperolehi ada 2 orang fans Man U yg pakai jersi Man U ni semalam. Hahaha..tak agak2. nak kasi panas pun pkirla cikit awak tue sorang je. tak yah nak ganggu keseronokan fans lain nak enjoy training session semalam. Ape da..
Pape pun memang puas hati tengok training semalam. Macam ada kat Anfield. Hehehe..


credit to: Swedish Meatballs

{ 5 comments... read them below or add one }

ken said...

kalau kat UK, dah kena :P

Wanabe PJ said...

hahahha..

Potlee Monavie said...

muke mamat MU tuh dh cuak..hahaha..tpi mamat liver tuh relax la...nih malaysia la..masa alang gi tgk arsenal..ade gak MU sesat & liver...saje cari masalah...tpi arsenal punyer budak tak fanatik sgt..buat dek jer..nnti alg upload gmbr masa arsenal tuh

Wanabe PJ said...

hahaha..tue Arsenal alang..MU & Liver xley jmpe..panas..klu tgk forum page FB ni mmg berapi wo..hahaha..

Potlee Monavie said...

tu la pasal...takpe...liver & MU kan legend

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...