My 1st Buffered Earning!!

Posted by Wanabe PJ on Monday, March 5, 2012



Alhamdulillah..Tercapai jugak hasrat aku nak dapat Buffered Earning (BE) dari Nuffnang nie setelah beberapa kajian dibuat berbulan-bulan lamanya. Wah, teruja pun ada. Yela, bkn 1 kempen pihak Nuffnang bagi kat aku tapi 4 kempen Buffered Earning (BE). 1st time pulak tue. Wow! Speechless dibuatnya. Bersyukur sangat-sangat. Terharu pun ada. Hehehe..Bukan senang nak dapat Buffered Earning (BE) dari Nuffnang ni. Nak kena pandai pikat. Kalau tak kena gaya sampai bila-bila pun korang tak kan dapat punya. Pape pun thank diucapkan pada pihak Nuffnang di atas pemberian Buffered Earning (BE) ni!

{ 7 comments... read them below or add one }

Nath said...

WTF that's a lot and congratulations!!!
I also got BE hope you don't mind to support by visiting
http://singingcoconut.com
and
http://naththinks.blogspot.com

Thanks in advance~

Wanabe PJ said...

hehehe..thanx..i hope u also can get it..

M@W@R Q@SeH said...

wah tahniah..cer citer cmne pikat nuffnang tu...hehee

Syamil said...

caner nk pikat nuffnang ni?cer citer tips skit
http://online-perfume.blogspot.com/

faridah nazurah said...

haha untunglah dapat BE.. errr cepat2 pegi ping segala entry. biar ramai view

Muaz Faris said...

wah best gile.. ajar sikit caranya.. aku dah setahun tak dapat2 tau tak..

Wanabe PJ said...

erm,aku pn xpasti..tapi bg aku pemilihan niche sgt penting..sb basenye pihak pengkilanan ni akan beri BE pd blog yg sesuai. Untuk dptkn BE dgn bilangan pengunjung or unique visitor yg rmi tue leh abaikan. Ngarut jek. Aku pye visitor xpenah lbey dr 100 org shari dan jrg update blog. Lg 1, pemilihan template blog yg sesuai n mesra SEO jga pntg. Kalau boleh blog tue jgn kasi berat sgt ms loading page. Ini pd pndgn aku.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...