Rezeki Bulan Ramadan

Posted by Wanabe PJ on Monday, August 15, 2011


Wah, murah betul rezeki bulan puasa ini. Tiap-tiap tahun ada je jemputan majlis berbuka puasa tajaan dari pihak syarikat/principal ni. Yela, dah tolong dapatkan projek RM juta-juta kasi jalan tiap-tiap tahun tak kan takde reward untuk kitaorang sebagai vendor acai nie. Betul x? So, alhamdulillah tahun ni ada 3 jemputan majlis berbuka puasa di hotel-hotel terkemuka sekitar Lembah Klang bermula hari ni. Yeehuuuuuu! Makan sampai lebam. hehehe..Hari ni berbuka puasa kat Holiday Inn Glenmarie, Shah Alam. Esok lak buka puasa kat Kuala Lumpur Golf & Country Club dan next week lak kt PJ Hilton.

Dalam banyak-banyak hotel ni aku lebih suka juadah berbuka puasa kat PJ Hilton. Makanan memang terbaik penah aku makan. Banyak variety dan sedap! Nak lak kambing golek die. Terbaeeeekk! Memang potong badan la sape makan banyak.Hahaha..Pape pun thanx banyak2 diucapkan kepada pihak syarikat/principal sebab mengundang ke majlis berbuka puasa ni. Tahun depan kalau umur panjang leh jemput lagi. hehehehe..

{ 2 comments... read them below or add one }

Eyriqazz said...

wah,murah rezeki..taknak ajak saya sekali ke? hik3

Wanabe PJ said...

jom2..hehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...