Laptop problem...

Posted by Wanabe PJ on Wednesday, March 18, 2009


Erm, ptg ni aku tpkse blik naik opis aku kt Menara Annexe 2 sblh Menara TM tue sb aku nk format laptop aku..Da dkt 2 mgu da laptop nie xbka..Nie smua gara2 adik aku ntah ape yg die bka, install n donlod ntah smpi jd bluescreen..Adoi..Spoil tul la..Sdikit sbyk da ggu tugas aku nnt..Smpi nk open window pn xleh..Tp smlm aku try sx lg utk log dlm safe mode laptop aku 2..Yela, mne leh than da dkat 2 mggu ble aku blik keje, asyik benda 2 ats meja je..Yg aku tkjutnye ble aku try tools Combo Fix, byk spyware dlm laptop aku 2..Pas 2 aku try scan Kaspersky, mmg xsyak lg byk spyware da msuk dlm laptop aku 2..Adoiyai..Mula2 scan ok pas 2 bluescreen blik..Da sah spyware 2 da mkn byk file windows aku..So, nk xnk aku kna blik opis blik jgk nk format laptop aku nie..Syg wei, byk benda pntg dlm laptop nie..Tp skg nie laptop aku still dlm proses format kseluruhannya..Harap2 okla pas nie..So, nk tau result laptop aku nie, sok aku akn bgtau..

To be continue...

{ 6 comments... read them below or add one }

Aidy Shahiezad said...

ape bende je yg penting tue ??
stakat FM tue takde la penting pun... huhuhu...

neway, campak je kat bawah bangunan nie... okay idea aku ??

WaNabE said...

Erm, pntg gak 2..FM 2009 ada dlm 2..Tp mlm td aku da slmtkn yg pntg2 jer..okla 2...

mimoe-ster said...

aku sejak dah meninggalkan zaman belajar, dah jarang jumpa virus. hihi

WaNabE said...

Erm..tp klu pki pc tmbah ada online mmg akn ada virus...tp xtaula lak klu ko pki i-mac..hehehe

Are-Um said...

Ni msti ko pnye l.top tu dah pening..asal bukak, FM..asal bukak FM...xpn CS...bg la dia rehat...dia nk jgk MC

WaNabE said...

bykla ko..skg ni ktorg jrg men CS..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...