Aktiviti Mingguan...

Posted by Wanabe PJ on Monday, March 16, 2009



Da lme rs xupdate blog..Aku rs cm khlgan idea utk brcerita wpn byk aktiviti yg aku n the geng wat mggu nie..Bmula dgn aktiviti badminton yg dibuat tiap2 mggu brsama ngan staff company aku. Dgn khdrn staff2 tdhulu mmeriahkn lg suasana prmainan di gelanggang..Kskitan yg aku alami 2thun lpas sprti xtrasa dgn khdran staff x nie n aku rs prmainan aku pn da smkin baik dr mgu ke mgu wpn aku sbnrnye xpndai brmain badminton sjak kcil lg. Aku xminat lgsug pn just ske tgk org main badminton je..mst korg rs plik kn..Tp 2la hakikatnye sb dr skolah rndah aku mnat main bola sepak ngan ping pong je..Pas 2 ngan aktiviti karaoke di Redbox Sunway pd Sabtu lepas..Mmg sronok smpi mlayangla RM150 utk 3org..Tp puas ati sb siap sx ngan mkn..mknan sdap2 lak 2..Ari 2 ktorg utk 18 tema lagu yg tlah ditetapkn oleh incik Addy kte..Dlm byk2 tema 2 aku plig mnyirap ble die wat tema lagu Jepun..Sumpah seranah dlm ati nie sb xpnh2 aku nyanyi lagu Jepun..So nk xnk nyanyi jela lagu Jepun ntah sape2 ntah pnyanyi die dgn lirik pn bahasa Jepun...hahaha...Mlm 2 lak tgk game Man Utd vs The Reds..kmnangan bsar 4-1 The Reds kt Old Trafford mlm 2 mnmbhkn lg ksrnokan aku mggu nie..Keesokannye lak aku trun g kenduri jiran lme aku lak..Dptla jmpe jiran2 lme sb lme xjmpe n tye khbar..Yg plig xthan ble dorg tye "Kenapa bdan ko mkin gemuk Wan??"Aduh, bikin pnas je..Xpe, aku xksh jji shat..hehehe...Mlm 2 lak tgk game Chong Wei vs Lin Dan bg Trbuka Super Series di Switzerland..Pergh, superb game from Chong Wei..Rugi sape xtgk cmne Lin Dan dikitai oleh Chong Wei..Tabik spring utk Datuk Chong Wei..Mmg srnok n layak utk mnang mlm 2..

{ 11 comments... read them below or add one }

killr0yLive said...

-aku rs prmainan aku pn da smkin baik dr mgu ke mgu wpn aku sbnrnye xpndai brmain badminton sjak kcil lg-

klu dah makin bgus, ko xnk cabar ady ke wan??hehe

WaNabE said...

erm..nntla..tgu prmainan n pkulan aku smkin mantap bru aku lwn..hehehe

mimoe-ster said...

beb, aku pun tertanya-tanya... kenapakah ko semakin sihat sekarang? bahagia ye? hihi

Farinar said...

nak lagi baik turun la tiap mingu.. ini x.. macam biskut je....

WaNabE said...

mmie:
basela da keje kn..mcm2 benda mkn..lg1 aku mkn ubatla sb kaki aku injured 2thun lpas..so still skit ckit2 lg..

farinar:
Erm, tgh rjin2 kn diri trun tiap2 mgula..tp mgu nie xleh la..ada wat knduri ckit..

mimoe-ster said...

oh.. kaki ko dah okay ke?

takpe makan je selagi kita larat nak makan.

Aidy Shahiezad said...

kerol: "aku rs prmainan aku pn da smkin baik dr mgu ke mgu wpn aku sbnrnye xpndai brmain badminton sjak kcil lg"

::.. nie yg dinamakan tangan bangku kot...

mimoe-ster: "beb, aku pun tertanya-tanya... kenapakah ko semakin sihat sekarang? bahagia ye? hihi"

::.. aku rase jawapan yg tepat adalah sebab banyak tido la...

aku lak kate: aku tunggu je sesape nak challenge aku... hahaha...

WaNabE said...

ady:
Tgn2 bgku aku pn still leh tikam n main CS..kuikuikui..Lgpn aku xdela byk tido mne pn..

p/s kerol: rol, ady cm nk cbar kte je..hehehe

WaNabE said...

mimie:
Kaki aku still xberape ok lg la..ada skit ckit2 lg..

mimoe-ster said...

ko accident ke apa? sorry lah aku lambat dapat berita?

WaNabE said...

bkn accident kete/moto pn..tp still accident la gak..kaki aku tpelecok..lme da...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...