Selamat Datang 2009...

Posted by Wanabe PJ on Thursday, January 1, 2009


Erm, sdar xsdar da msuk thun bru 2009 da..Cpat btul ms brlalu..Sprtmna kwn2 yg lain aku jg mmpyai azam trsndiri pd thun bru ni..Nk tau ape azam bru aku thun ni, ha yg 2 aku je yg tau..Tp yg pstinya bkn nk kwin lg cm kwn2 aku yg lain..hehehe..Mdh2an ape yg aku azamkn thun ni akn trcpi n dmakbulkn Allah..Kpd kengkawan smua Selamat Mnyambut Tahun Bru 2009..

{ 9 comments... read them below or add one }

Aidy Shahiezad said...

share2 la ape azam baru korang... kang aku buat ice breaking part II lak nanti baru tau, menjawab ko... hahaha...

Are-Um said...

dia ni x nk share la nie...org, klu b'azam, kene bgtau org lain coz nnti akn d ingtkn slalu..

p/s: Azam korg tahun lepas tercapai ke??

WaNabE said...

wat pe nk share ngan korg..bkn korg leh cpikn azam aku thun ni..hehehe...azam aku thun lpas xtrcpi 100% pn..

Aidy Shahiezad said...

camnie la member...
memang tak guna betul la... ;(

WaNabE said...

ala...nie azam aku ady..ntah jd ntah idak..huhuhuh..biarla rahsia...heheheh...

Are-Um said...

Klu mcm tu, lbh baik xyah ade azam...X mncbar lngsung ar...

Addy,
ko coform kene buat ice breaking V2 ni...hehehe

WaNabE said...

asal xmcbr lak??ape kna mngna ngan cbar mncbar???azam 2 hya aku je prlu tau..heheheh...xde yg spesel pn yg nk dkgsikn..

Aidy Shahiezad said...

kalo idup stakat nak simpan sendiri, baik jgan ade member baik...

WaNabE said...

hahahah..ala, aku xde azam pn..cma tiap2 ari azam aku nk wat yg trbaik dr ari smlm..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...